logoZoals jullie weten geniet ik er echt van als ik mensen een goed advies kan geven wat betreft cadeaus. Door mijn jarenlange ervaring in een warenhuis kan ik toch wel zeggen dat ik hier goed in ben. Het geeft mij altijd een goed gevoel om mensen te helpen. Zo heb ik ook een tip voor jullie. Als jullie voor een goedkope prijs telefoon accessoires wilt hebben, dan moet je echt naar i-mania.nl gaan. Ik heb hier zelf in het verleden al vaak dingen gekocht en het is mij tot nu toe nog steeds heel goed bevallen. Nu weet ik dat accessoires voor je telefoon niet het meest originele idee is, maar wel heel belangrijk. Er iets niets ergers dan dat je jouw telefoon laat vallen en er een grote barst in zet. Het kost vaak zeer veel om dit te laten repareren. Ik weet dit omdat ik het laatst had met mijn Samsung galaxy sv s5 mini.Vandaar dus dat ik deze tip aan jullie mee geef. Want als je na het lezen van mijn blog je telefoon kapot laat vallen, dan is het toch echt jouw eigen schuld! Dus wees verstandig en anticipeer. Het concept van i-Mania werkt overigens eenvoudig.

galaxy-s5_1

Nog iets wat heel handig is van i-Mania

power_bank_iphone_5Weten jullie wat een powerbank is? Nou ik zal het even uitleggen. Een powerbank is eigenlijk een oplader waar je geen stopcontact voor nodig hoeft te hebben. Het enige wat je moet doen is deze thuis even opladen en je kunt hem meenemen. Wanneer je dan dus onderweg bent en je batterij is bijna leeg, dan sluit je de powerbank aan en deze laat je telefoon weer helemaal op! Heel makkelijk dus voor als bijvoorbeeld een Samsung galaxy sv s5 mini of een andere telefoon hebt. Zo kom je dus nooit meer zonder batterij te zitten. I-Mania verkoopt deze ook in hoesjes, zo heeft de telefoon en het apparaat altijd een goede bescherming. Ik stel dan ook voor aan jullie om eens een kijkje te nemen online bij hun, je zult er dan vanzelf achter komen wat zij nog meer te bieden hebben.