Als je een iPhone 6 wilt ontvangen bij je abonnement, dan is het niet mogelijk om een abonnement voor een tientje af te sluiten zonder eerst een bedrag voor je toestel te betalen. Dit is niet mogelijk, omdat het toestel zelf hier gewoonweg te kostbaar voor is. Betekent dit dat je eigenlijk altijd de hoofdprijs betaalt bij iPhone 6 abonnementen? Nee, zeker niet. Je kunt aanzienlijk goedkoper uit zijn dan gemiddeld, als je maar bewust kiest. Op iPhone6abonnementen.nl vind je veel verschillende abonnementen voor de iPhone 6.

 

Beter een toestelprijs betalen

Eerlijk is eerlijk, bij het maken van een keuze uit de iPhone 6 abonnementen kijken we eigenlijk allemaal naar de providers die het toestel gratis aanbieden bij een abonnement. Echter, dit is wel de duurste optie. Je betaalt niets voor het toestel, maar betaalt bijvoorbeeld wel 55 euro per maand voor de duur van 24 maanden. Dit betekent dat je in totaal 1320 euro betaalt voor de iPhone met abonnement. Als je kiest voor een abonnement met een maandprijs van 40 euro, dan betaal je misschien 300 euro voor het toestel. Dit komt neer op 1290 euro over de looptijd van het abonnement. Dan bespaar je dus drie tientjes.

download

Een hogere toestelprijs

Hoe meer je voor het toestel betaalt, hoe lager je abonnementskosten en hoe goedkoper het iPhone 6 abonnement is. Als je het geld dus hebt, dan is het zeker de moeite waard om een hogere toestelprijs te betalen.