Mijn vriend hoor ik altijd klagen over het feit dat zijn Gsm Accu zo snel leeg raakt. Hij zit er dagelijks op maar dat heeft hij natuurlijk niet in de gaten… Nu dat hij volgende week jarig is leek het mij erg leuk om een goed cadeautje te vinden voor hem.

phone-4-1100x400

Normaliter doen we niet aan cadeautjes onderling waardoor ik het niet al te duur wil maken. Zo ben ik op het internet gaan zoeken naar een accu, wellicht kan hij het dan omruilen wanneer er een batterij leeg is. Ik weet in ieder geval zeker dat mijn vriend het wel op prijs zou stellen om dit te krijgen.

Tijdens het zoeken op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Smartphone fashion waar je wel degelijk goedkope accu’s vinden kan. Een Gsm Accu aanschaffen via het internet kan geen kwaad, je dient er alleen rekening mee te houden dat je het juiste model zoekt alvorens je bestellen gaat.

Ik weet in ieder geval zeker dat ik me geen zorgen hoef te maken dat ik niet de juiste accu voor hem heb gevonden. Ook heb ik er trouwens voor gekozen om er een telefoonhoesje bij te bestellen. Hij loopt tot op de dag van vandaag nog steeds zonder een hoesje, stel dat de telefoon kapot gaat….