originele relatiegeschenken

Bij het geven van originele relatiegeschenken aan je zakelijke partners, klanten of medewerkers wil je graag iets speciaals bieden dat in herinnering blijft. Hier delen we enkele creatieve ideeën die zeker indruk zullen maken en je relaties zullen versterken.

originele relatiegeschenken

Gepersonaliseerde illustraties of karikaturen

Een unieke manier om je waardering te tonen, is door het laten maken van gepersonaliseerde illustraties of karikaturen van je zakelijke contacten. Dit voegt een persoonlijk tintje toe en toont aan dat je de relatie koestert. Overweeg het schenken van custom gegraveerde items, zoals gegraveerde pennen, sleutelhangers of glazen. Voeg het logo van je bedrijf of een speciale boodschap toe om het nog persoonlijker te maken. Originele relatiegeschenken kunnen ook milieubewust zijn. Kies voor duurzame geschenken zoals herbruikbare waterflessen, biologische producten of gerecyclede notitieboekjes om je betrokkenheid bij duurzaamheid te tonen. Denk buiten de doos en schenk ervaringscadeaus zoals wellness-weekenden, kookworkshops of tickets voor culturele evenementen. Dit biedt je relaties de mogelijkheid om bijzondere momenten te beleven.

Op maat gemaakte kunstwerken

Overweeg het geven van op maat gemaakte kunstwerken, zoals schilderijen of beeldhouwwerken, die de waarden en missie van je bedrijf weerspiegelen. Dit kan een blijvende indruk achterlaten. Met de voortdurende evolutie van technologie zijn er tal van innovatieve gadgets beschikbaar die als relatiegeschenk kunnen dienen. Denk aan draadloze opladers, smart home-apparaten of VR-brillen. Voor liefhebbers van literatuur kunnen boeken met een persoonlijke inscriptie een geweldig geschenk zijn. Kies boeken die relevant zijn voor de interesses van je relaties. Laat de smaakpapillen van je relaties verwennen met culinaire geschenken, zoals gourmetmanden, luxe chocolade of lokale specialiteiten. Vergeet niet de verpakking! Kies voor opvallende, op maat gemaakte verpakkingen om je originele relatiegeschenken nog meer te laten opvallen en de presentatie te verbeteren.