Een tijd voor mijn verjaardag kreeg ik de standaard vragen wat ik graag wilde en wat ik van ze verwachte, ik gaf daarop echt geen antwoord. Ik heb daar echt een hekel aan, het enige wat ze wisten van mij was dat ik graag taart van bloemen maakte omdat ik veel van verschillende bloemen hou. Een taart van bloemen is niet zo heel moeilijk, maar wat wel moeilijk is, is om de juiste kleuren in de taart te verwerken.

bloemen1

Mijn verjaardag

Eindelijk was het zo ver, de eerste cadeautjes kwamen al binnen, niet veel bijzonders maar één was wel super. Ik kreeg van mijn vriendinnen de perfecte bloementaart, ik ben er nog steeds heel erg blij mee en probeer deze zelf zo goed mogelijk na te maken. Op mijn verjaardag zat er nog een kaartje aan van de leuke bloemenwinkel Beers. Ik heb gelijk even contact opgenomen om te vragen of ik langs kon komen om dit ook te leren, en dit was natuurlijk mogelijk.

bloem2

Het winkeltje heeft super boeketten voor alle gelegenheden, ook de bloementaarten waren aanwezig en konden ook naar wens worden gemaakt. Ik heb daar goed geleerd hoe en wat te doen bij het maken van zo’n taart. Nogmaals, ik ben superblij met het cadeau en het staat nu mooi op de keukentafel, mijn vriendinnen hebben me goed verrast. Wil jij nou ook kijken voor een leuk cadeau? Dan zou ik jou zeer aanraden om de website van deze bloemisterij te bekijken want wat een geweldige taarten.