eco kerstpakket

Wanneer je denkt dat een skipashouder alleen door een wintersporter wordt gebruikt, heb je het goed mis. Natuurlijk wordt het voorwerp door wintersporters gebruikt, maar ook in het bedrijfsleven zien we de houders steeds vaker terug. Vooral binnen bedrijven waarin personeelsleden bepaalde afdelingen en verdiepingen alleen met behulp van een pasje kunnen bereiken. Het voorwerp is ook heel makkelijk voor als je jouw sleutels niet wilt verliezen. Genoeg redenen dus om voor de houder te kiezen. In onze blog vertellen we welke opties je hebt wanneer je voor dit voorwerp kiest.

Een ideaal relatiegeschenk

Een skipashouder is ook een uitstekend promotiemiddel, want je kunt ze laten bedrukken met bijvoorbeeld een bedrijfslogo- of naam, een webadres of een QR-code als je dat zou willen. De houders zijn populaire voorwerpen die graag worden gebruikt en op die manier kun je dus de zichtbaarheid van je bedrijf vergroten. Het is dus helemaal geen raar idee om tijdens een conventie of een bijeenkomst  bedrukte pashouders uit te delen. Zeker wanneer je bijvoorbeeld in sectoren actief bent die iets met wintersport te maken hebben. Denk dan bijvoorbeeld aan de volgende bedrijven;

  • Hotels in skigebieden
  • Vakantieparken in skigebieden
  • B&B in of nabij skigebieden
  • Cafés en restaurants in of nabij skigebieden
  • Skiresorts
  • Indoor skicentra
  • Sportwinkels
  • Speciaalzaken in ski’s en wintersportkleding
  • Webshops met wintersportartikelen

Skipashouder in verschillende kleuren en van verschillende materialen

De ene skipashouder is de andere niet en het voorwerp is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Je hebt ook keuze uit de materialen waar de houder van is gemaakt. Kies bijvoorbeeld voor een kleurstelling die bij je bedrijf past en kies voor producten die gemaakt zijn van duurzame materialen. Ga bijvoorbeeld voor een houder van stevig aluminium of voor een versie inclusief een trekkoord. Je zou eventueel ook voor een felgekleurde skipashouder kunnen kiezen als je wilt dat die opvalt.

Wat je op een skipashouder kunt afdrukken

Een bedrukte skipashouder van Sleutelhangers.nl is dus een ideaal relatiegeschenk of een leuke giveaway aan klanten die je winkel of gelegenheid bezoeken of iets in je webshop hebben besteld. Waar je wel rekening mee kunt houden is dat de ruimte op een pashouder beperkt is. Doorgaans hebben ze een diameter van 4 centimeter en je kunt dus niet veel informatie op een pashouder kwijt. Je zou dus ook keuzes moeten maken in wat je erop laat zetten. Maar je kunt bijvoorbeeld een bedrijfslogo of naam, een kort webadres of een handige QR-code op de skipashouder laten afdrukken. 

Is een QR-code laten afdrukken handig?

Een QR-code op een skipashouder laten afdrukken is handig, want je kunt de code laten verwijzen naar bijvoorbeeld een webadres. Zo kun je op een vrij simpele manier veel informatie geven over je bedrijf en je producten en/of dienstverlening. Het enige wat iemand hoeft te doen is de smartphone pakken en met de camera de QR-code scannen. Zo simpel is het! Een QR-code nodigt ook uit om deze te scannen en om meer te weten te komen over het bedrijf waar de QR-code bij hoort.