Mijn moeder is binnenkort jarig en wilt graag iets van Borowski glas. Omdat je dit niet zomaar overal kan kopen en vinden, ben ik opzoek gegaan op het internet. Op het internet zag ik veel spullen van Borowski glas, vooral op de website van ShopADeco hadden zij veel aparte en mooie dingen van dit merk. Doordat dit merk veel spullen heeft wat baseert is op dieren, heb ik gekozen, voor mijn moeder, voor een lamp. Deze lamp is erg apart en weet zeker dat mijn moeder hem nog niet heeft. De prijs voor deze lamp van dit merk, viel mij best mee. Binnen twee weken kreeg ik het product wat ik besteld had bij dit bedrijf, bij mij thuis geleverd. Deze lamp was zeer goed ingepakt en kwam dus bij mij thuis goed aan. Nu kon ik het gaan inpakken voor mijn moeder, weet zeker dat zij de lamp heel mooi gaat vinden.

Borowski glas

Mijn moeder blij verrast

Mijn moeder is heel blij met haar Borowski glas lamp die ik besteld had bij ShopADeco. Zij zetten de lamp meteen op haar dressoir kast en deed hem aan. De lamp was inderdaad prachtig en ik baalde dat ik hem niet ook voor me zelf had besteld. De volgende dag heb ik een ander soort lamp van dit merk besteld voor mij zelf. Dan weet  ik zeker dat niemand anders zo iets heeft. Ik houd van aparte spullen en dat is het wel als je iets koopt van dit merk. Ik weet nu waar ik dit merk gemakkelijk kan kopen.

Borowski glas