Ik heb mijn kasten er vol van staan, maar elke keer kom ik wel weer met een nieuwe tas thuis. Nu helemaal nu ik de site van tassen inkoop heb gevonden. Wat hebben ze hier een enorme keus aan tassen, allemaal handgemaakt, en tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Zo kwam ik een zeer mooie, en stevige tas tegen die gemaakt is van autobanden, nooit geweten dat ze hier ook tassen van maken, deze tas moest ik dus beslist hebben. Maar ook voor mijn vriend hebben ze genoeg keuze in mannen tassen. Vroeger waren deze tassen alleen voor bepaalde mannen, maar tegenwoordig ben je “anders” als je geen tas hebt als man zijnde. Moet zeggen dat ik het best wel stoer vind staan als mijn man met zijn tas de deur uit gaat. Voorheen liep hij met een rugzak met Ajax erop, dat vond ik altijd vreselijk. Maar nu hij een andere mannen tas heeft staat het een stuk netter. Laatst had hij het er nog over om ook een bruine tas te gaan kopen, kan hij afwisselen. Omdat de feestdagen eraan komen kan ik me weer lekker uitleven op de site van tassen inkoop, om mooie tassen te kopen, waaronder een bruine tas voor mijn man.  topper-eva-solo

Goed geslaagd

Inmiddels kan ik zeggen dat ik goed geslaagd ben voor de inkoop van de feestdagen. Ja ik ben er vroeg bij dit jaar. Maar een voordeel daarvan is dat ik zeker weet dat ik een cadeau kan geven met de kerst, en ook was er genoeg keuze om een mooie tas uit te zoeken. Logo-200X100-1