logo_topIk werd laatst verrast door mijn vader. Hij weet hoeveel ik van shoppen hou dus nam hij mij mee naar Milaan. Hij zag het ook echt als een vader dochter uitje. Ik als een cadeau, want ik mocht tenslotte heel veel kleren kopen van hem. Omdat ik weet dat mijn vader daar niet handig in is, het bedenken van activiteiten vroeg ik hoe hij op dit idee gekomen was. Hij vertelde dan ook dat wanneer hij niet terecht was gekomen op de website ietsdoenofferte.nl hij waarschijnlijk cadeaubon van de G-star had gekocht.  Ik was dan ook zeer verrast hoe hij dit allemaal geregeld had. Hier kom ik zo nog op terug.

Maar eerst het tripje naar Milaan. De winkelstraat waar ik de meeste kleren gekocht heb is de Corso Vittorio Emanuelle. Deze winkelstraat is centraal gelegen en zeer mooi. Omdat ik toch graag gezien wil worden in de laatste mode maar mij er niet scheel aan wil betalen, was dit de perfecte locatie voor mij. In deze winkels werden voornamelijk commerciële merken verkocht maar wel voor een betaalbare prijs. Deze straat had gelukkig een groot aanbod aan restaurantbioscopen, ideaal voor mijn vader. Terwijl hij naar de film ging kon ik alle winkels langs. En aan het eind van de dag gingen we lekker samen uiteten en liet ik alle nieuwe kleren zien. Ondanks dat we dan misschien een paar uurtjes niet bij elkaar waren was het voor beide een geslaagd vader-dochter uitje.

Werkwijze van IetsDoenOfferte

weekendje-wegAangezien het shoppen in Milaan al duur genoeg zou worden, moest de reis en overnachting het liefst low-budget geboekt worden. Mijn vader zei dat dit geen probleem was op ietsdoenofferte.nl. Je kunt reizen eenvoudig bekijken en vergelijken. Je krijgt een overzicht van deze dagjes weg, inclusief de mogelijkheid om gelijk te reageren. Het contact met de bedrijven is zo gelegd en het boeken is een heel geregeld.