theorieboek motor

Onlangs heb ik een theorieboek motor gekocht bij alletheorieboeken.nl. De site heeft een uitgebreid assortiment aan theorieboeken, oefenexamens en ander materiaal wat van pas komt als voorbereiding van het theorie-examen van het motorrijbewijs. De site biedt niet alleen theorieboeken aan van maar één uitgever, maar verschillende soorten motor theorieboeken, die dus van verschillende uitgevers zijn.

theorieboek motor pakketMijn aankoop

Mijn aankoop is een theorieboek van ANWB boek met online examens geweest. De online examens kan ik nog 2 maanden lang oefenen. Het kostte 34,95 euro wat naar mijn mening een redelijke prijs is voor theorie en examens gecombineerd.
De theorie in het boek is eenvoudig uitgelegd, alle huidige wetten en regels staan vermeld (bijv. de wetten omtrent alcohol van 2017/2018). De stof wordt goed verduidelijkt door middel van plaatjes. Ook staan er al een aantal oefenvragen in het boek. Het boek is handig opgedeeld en hoofdstukken en paragrafen. Je kan ieder onderdeel apart leren.
De online examens bestaan uit een verkeersbordentrainer (alle bestaande verkeersborden staan dan ook in het boek vermeld), een speciale oefening bij voorrangssituaties en 10 officiële oefenexamens.
Ik ga eerst alle theorie leren, en vervolgens mijn kennis testen door middel van de examens e.d. Ik ben er van overtuigd dat ik door middel van mijn aankoop voldoende voorbereid ben op mijn motor theorie-examen.
Ik hoefde geen extra bezorgkosten te betalen, en heb mijn bestelling voor 23:59 geplaatst waardoor ik de volgende dag al kon beginnen met leren!
Veel dank aan alletheorieboeken.nl!