Paul-Green--8644-004--01-v1Niet lang geleden besloot ik mijzelf eens te verwennen. Ik had een etentje in het vooruitzicht, en wilde graag zo goed mogelijk voor de dag komen. Op de website van Van Bommel Schoenmode ontdekte ik de Paul Green enkellaars. Deze leken me heel geschikt om bij mijn feestelijke kleding te dragen. En dat niet alleen: ik zou ze de rest van het jaar niet in de kast hoeven laten liggen. Want ook in combinatie met een spijkerbroek of een casual outfit leken ze mij meer dan mooi. Ik besloot een paar te bestellen van zwart suède, met sierstiksels en een hoge hak.

Paul-Green--8571-004014--01-v1
Op en top vrouwelijk

Het was spannend of de Paul Green enkellaars op tijd geleverd zou worden. Gelukkig kwam de postbode precies op tijd voor mijn afspraak. Die avond waren mijn schoenen een groot succes. Ik kon er moeiteloos door de stad op wandelen, maar ze stonden ook prachtig bij mijn nieuwe outfit. Het is namelijk altijd een risico om je nieuwe schoenen meteen urenlang te dragen. De modellen van Paul Green gaven in dat opzicht geen problemen. Maar waar ik nog het meest blij mee ben: ik kan ze overal mee combineren. Sportief, chic, trendy of casual: hoe mijn stemming ook is, ik ben altijd onafscheidelijk met mijn laarsjes van Paul Green. Ze maken dat ik me elegant voel en op en top vrouwelijk. Dat doet iets met je houding, maar ook met je zelfvertrouwen. Ik kan het dus zeker iedere vrouw aanbevelen!

Paul-Green--1466-084--01-v1