Voor het zoontje van een vriendin van mij was ik voor een tijd terug op zoek naar iets speciaals. Hij houdt er namelijk van om speciale munten te verzamelen welke hun in een soort van boek bijhoudt. Nu dat hij graag nog een Roman coins wilde hebben ben ik voor hem gaan zoeken. Wat dat betreft had ik beter direct op het internet kunnen kijken aangezien ik uren in de stad heb rond gehangen maar helaas zonder resultaat.

20160204171221

Uiteindelijk ben ik via het internet gaan zoeken en vrijwel meteen terecht gekomen op de website van Agora Numismatiek.

Welke munt?

Op zich is het vinden van een munt hier geen enkel probleem, het enige probleem was bij mij dat ik niet wist welke munt hij nog zocht! Stiekem zijn we bij hem op de kamer gaan kijken en gezocht naar welke munt hij nog wilde hebben. Dankzij de prachtige verzamelboek die hij heeft was het vinden van het juiste nummer geen enkel probleem! Ik heb er dan ook gelijk voor gekozen om direct te bestellen bij hun zodat ik zeker weet dat ik een perfect cadeautje heb voor hem!