the

the sneakerHet kopen van sneakers is iets dat ik erg leuk vindt. Ik ben hier dan ook erg veel mee bezig en daarom weet ik precies wie goede aanbieders zijn en wie niet. Ik ga het vandaag hebben over The Sneaker omdat ik zelf erg veel goede ervaringen met dit bedrijf heb. Ik heb hier meerdere malen mijn sneakers gekocht en eigenlijk heeft dit bedrijf mij nooit teleurgesteld.

thePas geleden kwam ik weer op deze website uit, dit keer niet voor mezelf maar voor mijn broertje. Mijn broertje was namelijk opzoek naar nieuwe sneakers. Ik wist dat hij hiernaar opzoek was en ik wilde hem verrassen met een paar nieuwe sneakers. Hij was opzoek naar de nieuwste collectie van Adidas en ik wist dat The Sneaker deze collectie voor een leuke prijs kocht. Ik ben daarom naar de website toegegaan. Op de website zag ik inderdaad dat deze sneakers hier verkocht worden. Ik bestelde ze meteen en binnenkort komen ze binnen. Mijn ervaring met dit bedrijf is dat je bestelling snel in huis komt.

sneakerEen leuke verrassing!

Toen de schoenen binnenkwamen besloot ik meteen om ze aan mijn broertje te geven. Dit moest ik natuurlijk wel snel doen voordat hij ze zelf al zou kopen. Ik ben daarom meteen naar hem toegegaan.

Toen ik de schoenen aan hem gaf zag ik al meteen dat dit precies was wat hij wilde hebben. Ik heb dus een goede aankoop gedaan en ik ben er erg blij mee dat mijn broertje gek is op zijn nieuwe sneaker.