ToversleutelWie van jullie is bekend met de firma Toversleutel? Ik wil deze snoepwinkel met jullie delen omdat het volgende maand Pasen is. Je kunt hier namelijk leuke en originele snoepgoed voor halen. Hetzelfde geldt voor kerst. Hier had ik namelijk ook meerdere dingen voor gehaald. Vooral voor mijn neefjes en nichtjes. Omdat ik weet dat het echte snoepkonten zijn had ik voor hun allen een snoepzakje samengesteld. Hier zaten niet alleen kerstsnoepgoed in maar ook spekjes, zuurtjes en lolly’s.

Voor een kinderfeestje is het natuurlijk ook leuk om een snoeppakket te geven. Desnoepze kun je dan ook eenvoudig samenstellen via toversleutel.nl. Indien je niet weet welke dingen goed bij elkaar passen kun je ook een van de vooraf samengestelde pakketten kiezen.

 

Zelf mijn moeder heeft hier al een bestelling gedaan

Natuurlijk heb ik de naam Toversleutel ook gedeeld aan de mensen in mijn omgeving. Zo heeft mijn moeder al meerdere snoepgoed besteld voor Pasen. Bij ons is het namelijk nog steeds de traditie om paaseieren te zoeken in de tuin. Ondanks we inmiddels allemaal volwassenen zijn, beleven we hier nog steeds veel plezier aan. Wat mij betreft is dit ook een tip ik graag aan jullie mee geef. En nu weet je dus ook weer je het alvast kunt bestellen.

spekkenWanneer je eenmaal iets besteld hebt, word je keurig op de hoogte gehouden. Allereerst krijg je een mail met een duidelijk overzicht van wat je besteld hebt. Indien het daar de deur uit is, krijg je hier ook een bevestiging van. Vervolgens wordt alles keurig thuis bezorgd. Wat mij betreft een top site dus!