Mijn familie heeft een echte ondernemersgeest. Geen familielid uitgezonderd, vaak gaan de ondernemingen van de ouders over op de kinderen als ze met pensioen willen. Bij ons is het al niet anders gegaan. Tegen de tijd dat mijn ouders aangeven van hun oude dag te willen gaan genieten en te willen stoppen met werken, was het als vanzelfsprekend dat ik, aangezien mijn zus in Australië woont, de zaak over zou nemen. Eigenlijk is dat waar ik mijn leven naartoe heb geleefd en mijn leven is al op een dusdanige manier ingericht dat het geen enkel probleem was om de zaak naadloos over te nemen. Als ondernemer ben ik van mening dat wij met z’n allen verantwoordelijk zijn voor het milieu en ik vind het dan ook niet meer als normaal dat je als ondernemer er zorg voor draagt dat waar het mogelijk is binnen het bedrijf er met duurzame producten en materialen gewerkt wordt. In ieder geval ben ik een ondernemer die dat wel doet en het volgende dat ik aan wil pakken zijn de relatiegeschenken. Als bedrijf kom je er bijna niet onderuit om aan op enigerlei wijze aan relatiegeschenken te doen. Als het dan toch moet dan wil gaan voor duurzame relatiegeschenken. Deze taak heb ik zelf voor mijn rekening genomen en ben dan ook op het internet gaan zoeken naar ‘duurzame relatiegeschenken’. De ene na de andere site is de revue gepasseerd maar kon niet vinden wat ik onder duurzame relatiegeschenken versta. Vol goede moed heb ik verder gezocht om uiteindelijk uit te komen op de site greengiving.nl. Deze site staat precies voor wat ik onder duurzame relatiegeschenken versta. Nu ik een site gevonden heb en op hun site het een en ander heb bekeken, ben ik ervan overtuigd dat ik de duurzame relatiegeschenken via deze site ga bestellen. Heb eerst een kleine bestelling duurzame relatiegeschenken gedaan om te kijken of het echt duurzaam is. Indien dat het geval is dan heb ik mijn site voor het bestellen van duurzame relatiegeschenken gevonden. Deze site maakt mogelijk waar iedere ondernemer voor zou moeten kiezen.

Dit is de site waar u zijn moet als u overweegt om duurzame relatiegeschenken te gaan bestellen

Iedereen zou moeten bijdragen aan een gezond milieu. Ondernemers zouden dat nog net iets meer moeten doen. Alle kleine beetjes helpen en een ondernemer kan wil binnen zijn bedrijf duurzaam doen. Om te beginnen bijvoorbeeld de relatiegeschenken. Deze site is een uitkomst op het gebied van duurzame geschenken waarvan de kwaliteit erg goed is. Als ondernemer maakt u hiermee een statement.

Wat wilt u hier bestellen?

Dankzij de website greengiving.nl, heb ik de mogelijkheid om voor duurzame relatiegeschenken te kiezen en daarmee bij te dragen aan het milieu, iets wat elke ondernemer zou moeten doen. Ben dan ook zeer tevreden over deze site omdat:

  • Zij fijne, goede en duurzame producten leveren.
  • Zij een prima service verlenen.
  • Zij bestelde producten snel verzenden.

Wilt u, bijvoorbeeld, uw relatiegeschenken van duurzamer materiaal hebben, dan is deze site zeer zeker de moeite van het bekijken waard. Ik wens u veel plezier!